Zomerkriebels gaan door!

Hoera! Alle kampen van onze jeugd- en sportdienst mogen deze zomer doorgaan! We houden ons aan de nodige hygiënevoorschriften en brengen alles in orde om aan de coronamaatregelen te voldoen. De dagactiviteiten moesten helaas wel geannuleerd worden.

De belangrijkste aanpassing is dat we werken in bubbels van 50 personen (deelnemers + monitoren) per kamp per week en dat er onderling tussen de bubbels geen contact zal zijn.

Om de spreiding van de bubbels te garanderen zal de uitvalbasis voor een aantal kampen niet sportcentrum Berentrode zijn, maar wel één van de scholen (GeBo, GEKKO, Klim Op), kunstencentrum ’t Kranske of ’t Blikveld.

Jammer genoeg mogen er geen uitstappen doorgaan en vermijden we het contact met externen zoveel mogelijk. Alle dagactiviteiten van de jeugddienst werden geannuleerd en inschrijven per dag bij sportkampen is niet toegestaan.

Samen maken we er een topzomer van!

De vrijetijdsdiensten organiseren tijdens de zomervakantie weer heel wat leuke activiteiten voor kinderen en jongeren tussen 2,5 en 18 jaar.

Neem alvast eens een kijkje in het programmaboekje:

 

Inschrijven voor jeugd- en sportactiviteiten kan vanaf woensdag 1 april om 14u via www.berentrode.be of www.bonheiden.be/webshop

Voor De Wiebelboom starten de inschrijvingen maandag 20 april om 19u via de website www.i-school.be/login

Meer info

Jeugddienst - jeugddienst@bonheiden.be - 015 50 28 10
Sportdienst - sportdienst@bonheiden.be - 015 50 28 80
Buitenschoolse kinderopvang De Wiebelboom - anne.verfaillie@bonheiden.be - 015 50 28 12

maandag 8 juni 2020 9.44 u.