Knallen met KRANK

Op zaterdag 29 juni wordt domein Krankhoeve voor de 6e keer omgetoverd tot een festivalterrein waar er gegeten, gedronken, gedanst en gefeest kan worden. Op deze dag kunnen kinderen, jongeren & volwassenen genieten van een gratis festival.

Het KRANK festival is een feest van en voor de jeugd van Bonheiden en Rijmenam, maar alle inwoners, jong en oud, zijn van harte welkom. Het is een initiatief dat wordt gesteund door verschillende jeugdverenigingen, die hun krachten bundelen om de verschillende shifts tijdens ons festival te bemannen.

Kinderdisco

Aansluitend op onze Roefeldag, die ook plaatsvindt op 29 juni, starten we de festiviteiten rond 16 u. met kinderdisco Joren en aansluitend volgt de band Ave Noenkel. Onze iets jongere festivalgangers kunnen dan al onze 'wei' een eerste keer in vuur en vlam zetten. Ook ouders zijn hier meer dan welkom! Nadien staat het lounge terras klaar om te chillen met een drankje of hapje aan één van onze foodtrucks. 

Bonheidense scene

Vanaf 19 u. barst het feest helemaal los en laten we het beste wat de Bonheidense music scene te bieden heeft, op jullie los. We trappen de avond op gang met Vlaamse rap van Clank. Doe jullie beste 'pattas' maar aan om deze jonge rapper te kunnen volgen. Nadien staan er tal van lokale DJ’s op onze affiche die hun skills zullen tonen en jullie mee zullen laten dansen op hun ritmes en beats. Milexius, DJ Dash, Dylussion, Meanbeatz, Bathouse en Jirky; deze namen gaan jullie van jullie sokken blazen. 

Line-up:

Clank  19 - 20 u. 
Milexius  20 - 21 u. 
Dj Dash  21 - 22 u. 
Dylussion  22 - 23 u. 
Meanbeatz  23 - 00 u. 
Bathouse  00 - 01 u. 
Jirky  01 - 02 u. 

Inkom voor dit festival is volledig gratis! Ook tijdens de avond zijn jullie welkom aan onze dranktenten en foodtrucks. 

📍 Domein Krankhoeve, Grote Doelstraat - 2820 Bonheiden

woensdag 5 juni 2024 8.31 u.