Praktische info Krokuskriebels Sport & Jeugd

Team Sport & Jeugd organiseren sport- en jeugdkampen en dagactiviteiten tijdens de krokusvakantie voor kinderen en jongeren.Meer info

Wanneer

Van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur, tenzij anders vermeld bij de activiteit.

Middagpauze

De middagpauze is voorzien van 12 tot 13 uur in sportcafé Berentrode (tenzij anders vermeld bij de activiteit). De deelnemers brengen een eigen lunchpakket mee (drank en tussendoortje zijn in het inschrijvingsgeld inbegrepen met uitzondering van paardenkampen en dagactiviteiten).

Opvang

Bij een aantal kampen en actviteiten is er opvang voorzien van 8 tot 9 uur en van 16 tot 17 uur. Dit staat steeds vermeld bij de activiteit.

Ophalen deelnemers:

Alle deelnemers worden opgehaald in sporthal Berentrode (tenzij anders vermeld). Ouders en grootouders krijgen pas toegang tot de sporthal vanaf 16 uur. Indien uw zoon/dochter eerder afgehaald wordt gelieve dit vooraf schriftelijk te melden. Deelnemers die alleen het sportkamp mogen verlaten dienen dit aan te tonen met een briefje van de ouders.

Inschrijven & betalen

Klik hier om in te schrijven via de webshop - meld je aan als ouder en voeg je kind(eren) toe aan je account nadien kan je heel eenvoudig je kind(eren) inschrijven en onmiddellijk online betalen voor de gekozen activiteiten.

Indien u problemen ondervindt gelieve dan contact op te nemen met
Team Sport & Jeugd: sport.jeugd@bonheiden.be - 015 50 28 80


Terugbetaling

Het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald indien 14 dagen voor de start van de activiteit wordt geannuleerd of op basis van een medisch attest. In alle andere gevallen wordt de activiteit steeds aangerekend.

Verzekering

Alle deelnemers zijn verzekerd via een ISB-ETHIAS

Beeldmateriaal voor publicaties

Tijdens de activiteiten worden er mogelijk foto's en bewegende beelden (korte filmpjes) genomen van de deelnemers. De gemeentelijke vrijetijdsdiensten kunnen dit beeldmateriaal gebruiken voor de promotie van eigen activiteiten.
Indien u bezwaar heeft tegen het publiceren van beeldmateriaal van uw zoon/dochter gelieve dit schriftelijk te melden bij de inschrijving.

Info

Sport & Jeugd - Grote Doelstraat 1 b 2820 Bonheiden - tel: 015 50 28 80 - sport.jeugd@bonheiden.be