Administratief medewerkers gezocht voor dienst vrije tijd

Het lokaal bestuur van Bonheiden is op zoek naar twee voltijds administratief medewerkers voor de cultuurdienst en team sport & jeugd.

Bonheiden is een rustige woongemeente in een groene omgeving dicht bij Mechelen. Ze is ook levendig, veelzijdig en biedt een ruime waaier aan cultuur- en sportactiviteiten. Bij ons lokaal bestuur vind je wellicht dé job om je talenten en ambities waar te maken. Wij zoeken m/v:

2 administratief medewerkers vrije tijd (C1-C3)

De administratief medewerker vrije tijd werkt als baliemedewerker bij respectievelijk de cultuurdienst en team sport & jeugd. De medewerker vormt het eerste aanspreekpunt van de dienst en zorgt dus ook als eerste voor de klantgerichte en oplossingsgerichte uitstraling. Naast de baliefunctie bestaat de opdracht uit administratieve ondersteuning bij de dienstwerking. 

Bij cultuur & evenementen is dit de administratieve afhandeling van de evenementaanvragen, de ondersteuning van acties bij lokale economie en de back-up voor de balie van GC ’t Blikveld waar zaalverhuur, ticketverkoop en inschrijvingen de kerntaken zijn. De werkplek is de balie van GC ’t Blikveld. 

Bij team sport & jeugd is dit zaalverhuur, inschrijvingen, verenigingsondersteuning en administratieve en logistieke ondersteuning van het sport- en jeugdaanbod. De klanten bestaan zowel uit verenigingen als individuele bezoekers.

Je hebt een diploma van het middelbaar onderwijs en voldoet aan de algemene toelatings- en aanwervingsvoorwaarden.

Wij bieden

Een voltijdse betrekking (38 u./38 u.) met een contract van onbepaalde duur. 

Het bruto maandloon voor een voltijdse betrekking (38/38) in graad (C1-C3) bedraagt minimum €1.965,88 excl. haard- of standplaatsvergoeding en maaltijdcheques. Relevante beroepservaring uit de privésector en/of als zelfstandige kan worden overgenomen.

Daarnaast krijg je een aangename werkomgeving, een boeiende functie bij een openbaar bestuur, gratis groepshospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, gratis abonnement woon-werkverkeer, een fietsvergoeding en 31 vakantiedagen.

Datum gewenste indiensttreding 

  • 01/01/2022 (sport- en jeugddienst)
  • 01/03/2022 (cultuurdienst)

Extra info via petra.mees@bonheiden.be of marc.moens@bonheiden.be

Heb je interesse?

Solliciteer via het e-loketformulier. De einddatum voor het indienen van je kandidatuur is vastgesteld op 24/10/2021.

Voeg volgende documenten bij je sollicitatiebrief: je curriculum vitae, een kopie van je diploma (minstens hoger secundair onderwijs) en een uittreksel uit het strafregister.

Wij leggen een wervingsreserve aan van 2 jaar.

De uitgebreide functiebeschrijving, het examenprogramma en de aanwervingsvoorwaarden vind je op https://www.bonheiden.be/vacature-adminVT. 

zondag 10 oktober 2021 10.05 u.