Doe mee met de Buitenspeeldag op woensdag 24 april!

Noteer alvast woensdag 24 april in je agenda want dan staan wij klaar om samen met jullie buiten te spelen aan de Krankhoeve van 14 u tot 16.45 u.

Zoals elk jaar slaan de vrijetijdsdiensten de handen in elkaar voor de organisatie van de Buitenspeeldag voor kinderen van de 2e kleuterklas t.e.m. het 6e leerjaar.

De Buitenspeeldag is het hoogtepunt van een campagne die kinderen en jongeren aanzet om buiten te spelen en te sporten en anderzijds openbare besturen en ouders moet stimuleren om kinderen en jongeren buiten te laten spelen en sporten in hun buurt.

Dit hoogtepunt is geen eindpunt maar is een blijvende oproep om het buiten spelen en sporten aan te moedigen en op een positieve manier aandacht te vragen voor de specifieke noden van kinderen en jongeren in de publieke ruimte.

Team Sport & Jeugd en de cultuurdienst van Bonheiden hebben dan ook de handen in elkaar geslagen om een leuke en sportieve buitenspeeldag te organiseren. Alle kinderen van de 2e kleuterklas tot en met het zesde leerjaar zijn van harte welkom aan de terreinen van de Krankhoeve, Grote Doelstraat 1 te Bonheiden.

Er zullen pleinspelen, balspelen, een hindernissenparcours, een springkasteel… aanwezig zijn. Kortom, meer dan voldoende voor een geweldige buitenspeeldag! 

Je kan je inschrijven tot en met 22 april via het e-loketformulier.

Deelname is volledig gratis!

dinsdag 16 april 2024 11.35 u.