Roefel mee met ons op zaterdag 29 juni!

Tijdens deze dag kunnen kinderen van 6 tot 14 jaar op een speelse en interactieve manier kennismaken met verschillende beroepen. Inschrijven is mogelijk vanaf woensdag 5 juni.

Op zaterdag 29 juni is het tijd voor de jaarlijkse Roefeldag!

Kinderen kunnen zelf even de handen uit de mouwen en krijgen een unieke kijk achter de schermen bij meerdere sport- en cultuurverenigingen die voor een gevarieerd aanbod zorgen. 

Sushi rollen, kantklossen, dieren verzorgen, koken, sporten, … het is slechts een kleine greep uit het aanbod van ongeveer 40 activiteiten.? Misschien word jij wel de nieuwe leadzanger(es) van onze band of ga jij aan de slag als politieagent(e). 

Kinderen kunnen zowel in de voormiddag van 10 tot 12 u. als in de namiddag van 14 tot 16 u. activiteiten kiezen. Dit allemaal volledig gratis!? 

Tijdens deze dag voorzien we eveneens randanimatie aan de Krankhoeve zodat je je geen moment zal vervelen. Je zal er ’s middags ook kunnen picknicken. Vanaf 16. kan je terecht bij onze foodtrucks! 

Kinderdisco Joren en nadien Ave Noenkel zorgen eveneens vanaf 16 u. voor een muzikaal spetterende afsluiter van de Roefel en dit betekent meteen ook de aftrap van het KRANK-festival dat diezelfde avond plaatsvindt.? 

Kortom alles is voorzien om er een heerlijk leerrijke dag van te maken! 

📕 Roefelboekje

De Roefelboekjes worden op vrijdag 31 mei meegegeven in de agenda van de kinderen. Daarnaast kan je dit boekje ook verkrijgen in het gemeentehuis, de bib, GC 't Blikveld & Berentrode.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf woensdag 5 juni om 12 u. via onze webshop. Mocht je nog met vragen zitten, Team Sport & Jeugd staat voor je klaar telefonisch (015 50 28 80) en via mail (sport.jeugd@bonheiden.be). 

Ik Roefel mee!

donderdag 30 mei 2024 11.03 u.