Sportpromotor gezocht!

Als sportpromotor stimuleer je en verhoog je de sportparticipatie op het terrein. Je reikt ideeën aan voor de invulling van het gemeentelijk sportpromotiebeleid en staat in voor de planning, voorbereiding, organisatie en evaluatie van de activiteiten. 


Bonheiden is een rustige woongemeente in een groene omgeving dicht bij Mechelen. Ze is ook levendig, veelzijdig en biedt een ruime waaier aan cultuur- en sportactiviteiten. Bij ons lokaal bestuur vind je wellicht dé job om je talenten en ambities waar te maken. Wij zoeken een m/v:

Sportpromotor (B1-B3)

De sportpromotor stimuleert en verhoogt de sportparticipatie op het terrein. Hij reikt ideeën aan voor de invulling van het gemeentelijk sportpromotiebeleid en staat in voor de planning, voorbereiding, organisatie en evaluatie van de sportpromotionele activiteiten. 

Je bent houder van een bachelordiploma LO of Sport & beweging of hebt gelijkaardige ervaring aan de functie van min. 2 jaar. Je bezit een rijbewijs B. Je voldoet aan de algemene toelatings- en aanwervingsvoorwaarden.

Wij bieden

Een voltijdse betrekking (38 u./38 u.) met een contract van onbepaalde duur. 

Het bruto maandloon voor een voltijdse betrekking (38/38) in graad (B1-B3) bedraagt minimum €2.509,94 excl. haard- of standplaatsvergoeding en maaltijdcheques. Relevante beroepservaring uit de privésector en/of als zelfstandige kan worden overgenomen.

Daarnaast krijg je een aangename werkomgeving, een boeiende functie bij een openbaar bestuur, een groepshospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, gratis abonnement woon-werkverkeer, een fietsvergoeding en 31 vakantiedagen.

Gewenste indiensttreding op 01/03/2022.

Extra info via petra.mees@bonheiden.be

Heb je interesse?

Solliciteer via het e-loketformulier. De einddatum voor het indienen van je kandidatuur is vastgesteld op 03/11/2021.

Voeg volgende documenten bij je sollicitatiebrief: je curriculum vitae, een kopie van je diploma en een uittreksel uit het strafregister.

Wij leggen een wervingsreserve aan van 2 jaar.

De uitgebreide functiebeschrijving, het examenprogramma en de aanwervingsvoorwaarden vind je op https://www.bonheiden.be/vacature-sportpromotor. 

donderdag 14 oktober 2021 16.45 u.