Zomerkampen Berentrode breed gesmaakt

In de zomervakantie zorgt team Sport & Jeugd weer voor te gekke activiteiten en kampen voor kinderen en jongeren van 2,5 tot 18 jaar. Deze kampen worden in de wijde omgeving gesmaakt. Jaarlijks mag Berentrode tijdens de juli en augustus gemiddeld 2500 kinderen verwelkomen uit 50 gemeentes!

Krijgen de sport-, speel- of knutselkriebels jou te pakken deze zomer? Geen paniek want je kan bij team Sport & Jeugd van Gemeente Bonheiden terecht voor tal van dag- en weekkampen.

Dagkampen 

Heb je zin in een uitstap naar Walibi, een artistieke graffitiworkshop of liever een bezoekje aan een alpacaboerderij? Het kan allemaal deze zomer! Ook een hele dag plezier in De Wiebelboom staat op het programma.

Weekkampen 

Naast de dagkampen staan er bijna 100 weekkampen op til. Ook hier zeker geen gebrek aan variatie. Kleutersport, gymnastiek, atletiek, taal, dans, circus, tennis, watergames en nog zo veel meer!

Schrijf je in! 

Alle informatie vind je in het ‘Zomerkriebels’-boekje. De digitale versie lees je via www.berentrode.be/zomerkriebels. Inschrijven voor de kampen kan via de webshop op dezelfde website.

Zit je nog met vragen? Team Sport & Jeugd staat voor je klaar! Contacteer ons via 015 50 28 80 of sport.jeugd@bonheiden.be

maandag 10 juni 2024 14.49 u.