Buitenspeeldag

Elk jaar organiseert Team Sport & Jeugd samen met de cultuurdienst een Buitenspeeldag aan domein Krankhoeve. Die dag worden er tussen 14 en 16.45 u verschillende buitenactiviteiten aangeboden aan kinderen.

De Buitenspeeldag is het hoogtepunt van een campagne die kinderen en jongeren aanzet om buiten te spelen en te sporten en anderzijds openbare besturen en ouders moet stimuleren om kinderen en jongeren buiten te laten spelen en sporten in hun buurt.

EDITIE 2021:

De buitenspeeldag zal er in 2021 iets anders uitzien als gewoonlijk.
Tijdens deze editie gaan we op stap. De vrijetijdsdiensten werkten 4 wandelingen met opdrachten uit.
Kies er 1 en ga samen met je gezinsbubbel op pad.

Tijdens een leuke wandeling zal je doe-opdrachten kunnen uitvoeren, raadsels mogen oplossen en wie weet kom je een speelpleintje tegen.
Alle wandelingen zijn + 3 km lang.

De buitenspeeldag gaat door op woensdag 21 april.
Je kiest een wandeltocht op het inschrijivingsformulier, je krijgt de route toegestuurd en je bepaalt zelf op welke plaats op het traject je van start gaat.
De opdrachten kan je uitvoeren tussen 14 en 17 uur.

Voor wie

Alle gezinnen zijn van harte welkom om met hun gezinsbubbel deel te nemen. De wandelingen zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Voorwaarden

Vooraf inschrijven kan via ons e-loketformulier. 

Kostprijs

De Buitenspeeldag is gratis.

Wat meebrengen?

Het dragen van speelkledij is aan te raden.

Meer info

Deze organisatie is volledig volgens de huidige coronamaatregelen. Indien er de dag zelf strengere maatregelen van toepassing zijn, dienen deze uiteraard gevolgd. te worden. Hosts zullen onderweg toezien op het naleven van de coronamaatregelen.