Buitenspeeldag

Zoals elk jaar slaan de vrijetijdsdiensten de handen in elkaar voor de organisatie van de Buitenspeeldag voor kinderen van de 2e kleuterklas t.e.m. het 6e leerjaar.

De Buitenspeeldag is het hoogtepunt van een campagne die kinderen en jongeren aanzet om buiten te spelen en anderzijds openbare besturen en ouders moet stimuleren om kinderen en jongeren buiten te laten spelen en sporten in hun buurt.

Dit hoogtepunt is geen eindpunt maar is een blijvende oproep om het buiten spelen aan te moedigen en op een positieve manier aandacht te vragen voor de specifieke noden van kinderen en jongeren in de publieke ruimte.

Team Sport & Jeugd en de cultuurdienst van Bonheiden hebben dan ook de handen in elkaar geslagen om opnieuw een leuke buitenspeeldag te organiseren. Alle kinderen van de 2e kleuterklas tot en met het zesde leerjaar zijn van harte welkom aan de terreinen van de Krankhoeve, Grote Doelstraat 1 te Bonheiden.

Er zullen pleinspelen, balspelen, een hindernissenparcours, een springkasteel, enz… aanwezig zijn. Kortom, meer dan voldoende voor een geweldige buitenspeeldag !

Voor wie

Voor kinderen van 2e kleuterklas tot en met het 6e leerjaar.

Kostprijs

Deelname is gratis!

Wat meebrengen?

Een drinkfles gevuld met water meebrengen! Deze vullen we aan tijdens de pauze wanneer de kinderen ook een appel krijgen. Het dragen van aangepaste speelkledij is aan te raden.